Neuro lingvistic SEO

~ seo pentru clienti si motoare de cautare ~

Ce este neuro lingvistic seo?

Introducere

Dezvoltand teza "The Role of Algorithms in Neural Recovery" si tinand cont ca modul de tratare a datelor de catre google brain m-a pasionat destul de serios, tinandu-ma treaz multe nopti, am realizat ca in ceea ce tine de sei, diferentele in rezultatele de cautare sunt date de modul in care este expusa topologia datelor.

Sa vedem ce spune wikipedia despre seo.

"Search engine optimization (SEO) este procesul ce afecteaza vizibilitatea unui site sau a unei pagini, atunci cand este cautata organic." DECI NU trafic platit, adica reclame.

Wiki ne mai spune ca:

"Ca o stragegie de marketing, SEO inseamna ma multe, de la cum aceste motoare functioneaza, cum oamenii cauta, termenii de cautare, etc."

Cu alte cuvinte, cu cat descriem mai bine problema cu atat avem mai multe sanse de success in aflarea rezultatelor.


SEO si NLSEO

  Ce este seo neuro lingvistic?

  "Neurolingvistica studiaza modul in care limbajul este reprezentat in creier, cum creierul foloseste limbajele pentru a ne ajuta sa vorbim, sa citim, sa scriem, sa ne exprimam, sa comunicam, sa acumulam cunostinte si sa le folosim."

Sa ne reamintim faptul ca analiza initiala a paginilor este facuta de bots, robotii motoarelor de cautare si acestia cauta anumite secvente pentru a defini caracteristicile unei pagini.

Apoi, continutul este analizat de catre motoare mai performante, astfel incat sa se poata stabili nota paginii si odata cu aceasta cand si unde va fi pagina afisata in pagina de rezultate.

Asadar SEO este despre content si sintaxe, pe cand NLSEO este interesat de modul in care robotii inteleg ce este in pagina web.


NLSEO


  NLSEO (neuro linvistic SEO) este procesul de optimizare, bazat pe pre-procesarea continutului astfel incat sa raspunda la intrebarile robotilor motoarelor de cautare dar si a clientilor. In acest fel, pagina va expune informatii clare si la obiect, pe care motoarele de cautare le vor putea percepe mai repede in loc sa le lasam pe acestea sa traga singure concluziile.

  Let's see and simple example.

  "mere de vanzare"

  - aceasta este o informatie clasica ce spune ca merele sunt de vanzare

  "cutare.ro iti ofera mere rosii, proaspete, calitate premium"

  - deja informatia nu mai este generala, se canalizeaza pe nisa celui care publica articolul, pagina, reclama


  Cheia succesului in NLSEO este de gandesti continutul si codul aplicatiei astfel incat sa comunici bine mesajul.


  In SEO poti lasa asta pe baza motoarelor de cautare, dar nu in NLSEO.Concluzii


Veti spune ca de fapt NLSEO este un altfel de SEO pentru a apare mai sus in pozitiile SERP (search engine results page).

De fapt asa si este!

Diferente Seo - NLSeo

De ce sa folosesti?

Social Media